Marinasupport
21 Décembre 2019 à 18h43 - 2924

Welke camping voor een vakantie aan het water in de Ardèche?

De Ardèche, gelegen in de regio Auvergne Rhône-Alpes, is een Frans departement met belangrijke toeristische attracties. Het grondgebied trekt duizenden bezoekers, die elk jaar komen om zijn rijke erfgoed te ontdekken en onvergetelijke vakanties door te brengen in zijn natuurlijke sites. De naam van het departement komt precies van de beroemde rivier "Ardèche", die het van west naar oost doorkruist. De perfecte bestemming om aangename momenten met familie door te brengen. We raden u aan een huuraccommodatie te vinden op een camping Ardeche met waterpark in Ardèche, om het succes van uw verblijf te garanderen.

Campingverhuur in de Ardèche

Als u op een camping verblijft, kunt u uw vakantie dichter bij de natuur doorbrengen en in de buurt van essentiële toeristische bezienswaardigheden. Bovendien profiteert u van verschillende recreatieve voorzieningen en service om u comfortabeler te maken. Ardeche Camping biedt u een warm welkom in Chassiers in de Ardèche, een ideale regio als u van bergwandelen houdt. Het is een 5-sterrenhotel aan de rivier de Line, in de bergen, in een natuurpark, in het bos met directe toegang tot het strand. Het is de perfecte plek om te genieten van een vakantie aan het water.

Voor uw accommodatie heeft u de keuze uit een breed scala aan luxe accommodaties. Van de comfortabele stacaravan (met 2 tot 3 slaapkamers als nodig) en goed uitgerust tot het meer intieme en gezinsvriendelijke chalet. Ruime en goed gedefinieerde plaatsen zijn ook beschikbaar voor traditionele kampeerders, om een ​​tent, caravan of camper te installeren.

Om te genieten van het plezier van water, heeft het waterpark van de camping Ardeche een buitenzwembad met een kinderbad, een binnenzwembad, een verwarmd zwembad en glijbanen. U zult genieten van de hamam, de sauna en de jacuzzi, evenals het wellnesscentrum van de spa. Voor sport biedt de camping verschillende activiteiten op het terrein: minigolf, tennis, basketbal, volleybal, boogschieten, een bodybuilding en een fitnessruimte, enz. Verschillende activiteiten, dansavonden, geanimeerde avonden, shows en anderen, zijn ook beschikbaar.

Recreatieve activiteiten en natuurgebieden

Door de nabijheid van de rivier kunt u genieten van alle geneugten van het water. De plaats is ideaal om te zwemmen en luieren aan de rivier of voor het beoefenen van watersporten. U zult oevers ontdekken die in hun natuurlijke staat zijn gebleven, maar ook kades, zand- en kiezelstranden, onstuimige gebieden en doorgangen, diep water en forten hebben ontwikkeld. De gebieden waar het water stroomt, zijn bijzonder geschikt voor kajakken, raften en canyoning. Vissen liefhebbers zullen ook genieten van het uitproberen van verschillende technieken, waaronder sportvissen, vliegvissen op No Kill cursussen en 's nachts karpervissen.

De rivieren lopen door verschillende prachtige landschappen, die kunnen worden bewonderd door essentiële sites in het departement te bezoeken, zoals de watervallen van Ray-Pic of de kloven van de Ardèche. De laatste (kloof) is een echte emblematische site, met een zeer rijke biodiversiteit. Ze beginnen op het niveau van Pont d'Arc en verbinden het dorp Vallon-Pont-d'Arc met Saint-Martin d'Ardèche.

Blog

  1. 10 Nov. 2021De beste campings met zwembad in Argelès sur Mer6736
  2. 15 Fév. 2020De Cevennen in zijn minder reconins24718
  3. 19 Déc. 2019Verhuur stacaravan Drome1923
  4. 27 Mars 2019Griechenland kann mit einem Ladegerät über unsere Dienste besucht werden6714
  5. 9 Mars 2019Websites zijn gespecialiseerd in de locatie van zeilboten2330