Marinasupport
15 Février 2020 à 17h02 - 24716

De Cevennen in zijn minder reconins

Droom je van een camping Cevennen? Je hebt gelijk: de assemblagelijn en alles wat het natuurlijke en menselijke schatten bevat, behoren volgens de gids van de backpacker tot de top 20 van beste bestemmingen ter wereld. Dit is een bron van trots voor Frankrijk en een verstandige reden om de Cevennen te bezoeken. Verspil geen tijd aan het organiseren van uw verblijf!

7 wonderen van de Cevennen

Deze sites zijn adembenemend, intrigerend, indrukwekkend! Ze zijn mooi, ze zijn uniek in de wereld, zozeer zelfs dat UNESCO ze heeft geclassificeerd in de lijst van werelderfgoed van de mensheid. Dit is een voorproefje van wat u te wachten staat tijdens het kamperen in de Cevennen. Vergeet tijdens uw bezoek aan het gebied niet om de volgende natuurlijke schatten te bezoeken: de Pont du Gard (deze site is bekend!), De Chauvet-grot, het pauselijk paleis (dit gebied in Avignon ligt op ook erg bekend), het oude theater van de stad Orange, het Canal du Midi (een andere site van grote populariteit), de monumenten gebouwd door de Romeinen en de romaanse architectuur van de stad Arles, en de Abdij van Sint Gillis.

Enkele essentiële bestemmingen

Er zijn zoveel bestemmingen in de Cevennen dat u misschien in de war raakt. Er zijn echter steden die u niet mag missen, en die goed te ontdekken zouden zijn wanneer u dit uitgestrekte gebied leert kennen tijdens het kamperen in de Cevennen. Onder de te noemen steden zijn: Alès en Cevennes, Genolhac, La Grand’Combe, Anduze, Saint Jean du Gard, Vézénobres. Deze steden bevinden zich elk in een specifieke regio van de Cevennen. Dit zijn respectievelijk de regio rond Alès, de Cévenoles, de Gardons-vallei, het Pays de Garrigues. Een enkele camping Cevennen volstaat niet om het hele land te verkennen. Bereid je voor op meerdere verblijven!

Blog

  1. 10 Nov. 2021De beste campings met zwembad in Argelès sur Mer6735
  2. 21 Déc. 2019Welke camping voor een vakantie aan het water in de Ardèche?2924
  3. 19 Déc. 2019Verhuur stacaravan Drome1923
  4. 27 Mars 2019Griechenland kann mit einem Ladegerät über unsere Dienste besucht werden6714
  5. 9 Mars 2019Websites zijn gespecialiseerd in de locatie van zeilboten2330